קרציאוניד לא טיפוסי בריאות

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

22/02/2023 | 08:48 | מאת: רוז

שלום את מכירה את הסיפור שלי עברתי ניתוח להוצאת קרציאוניד בריאה הייתי בביקורת אצל פרופסור יזהר אומנם לא הגיע תשובה סופית של הפתולוגיה אבל נימסר לי שזה מחלה רב מוקדית קרציאוניד לא טיפוסי אני קצת קראתי ולא יודעת אם להילחץ באיזה רמה .אמורה להגיע אלייכם עד שיגיע הפתולוגיה הפרופסור יעביר אלייכם. מתי אני אמורה להגיע אליכם אחריי הניתוח? מה סיכוי להירפא מלא טיפוסי ?מעבר לזה כל בדיקות כולל סמנים יצאו טוב אני ממש לא רגועה אני בלחץ פוחדת שלא נבזבז זמן עד שאגיע אלייכם תודה

רוז שלום, תודה על ההודעה, אני זוכרת היטב את המקרה שלך, אנא תתקשרי למזכירת היחידה, דורית (050-7874396) והיא תקבע לך פגישה איתי להחלטה על המשך טיפול. אשמח שנפגש עם כל התוצאות כולל של הפתולוגיה - ולשוחח שוב, אין סיבה להיות לחוצה. בברכה, פרופ' גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים