ניתוח קרציאוניד מהריאה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

13/01/2023 | 14:18 | מאת: רוז

שלום דק שבוע הבא אני אמורה לעבור אצלכם בהדסה כריתת קרציאוניד מהריאה נותחתי ליפני שנה אותו ניתוח עם הוצאת סגמנט דיבר איתי הפרופסור עוז והסביר לי שיתכן ובגלל שעברתי את הניתוח על אותו מקום יתכן ויהיו הידבקויות וניצטרך פתיחת חזה פה כבר איבדתי אותו בקושי הצלחתי להקשיב לו מהלחץ ופחד האם הניתוח יותר מסןבך יותר כואב החלמה קשה?ומה הסיכוי שהניתוח יעשה ב3 חתכים בצד כמו הקודם הוא הסביר שיסתכל עם המצלמה ןיחליט האם תמיד יש הידבקויות או שיש סיכוי שלא ? ועוד שאלה יש לי עוד הרבה נודלים קטנים כל פעם חלילה ויגדל אצטרך לעבור כריתה ?? אחריי ניתוח זה הוא אמר שאשאר עם ריאה וחצי איך זה ירגיש לגביי הנשימה רגיל? יש לציין שאני מעשנת קופסא ביום )יודעת שצריך להפסיק מאוד קשה לי ( תודה

רוז שלום, המקרה שלך מוכר לי היטב, ודנו עלייך בישיבה רב מקצועית של יחידת הגידולים הנוירואנדוקרינים בהדסה, יחד עם פרופסור עוזי יזהר, עם הרופא של היחידה ד"ר אבו-רמיילה וכל שאר המומחים. אני מציעה לך ליצור קשר עם פרופסור עוזי יזהר במייל ([email protected]) או בטלפון דרך המחלקה לניתוחי חזה - ולברר איתו את כל הפרטים לגבי הניתוח. את יכולה כמובן לכתב גם אותי למייל ([email protected]) ואשמח לעזור בהמשך. אני יודעת שאת במעקב גם במרפאתנו וכמובן תצטרכי המשך מעקב וטיפול גם לאחר הניתוח. יש לא מעט מטופלים עם בעיה דומה לבעיה שלך שנמצאים אצלנו במעקב ועם פרוגנוזה מאוד טובה. נשמח לפרט יותר באופן אישי - אנא תצרי קשר. בברכה ובהצלחה, פרופסור גלסברג

14/01/2023 | 17:51 | מאת: רוז

תודה על תשובתך המהירה לא כל כך נעים לי להיתקשר אני שבוע הבא ב22 מיתאשפזת לניתוח קצת רציתי רקע לגביי הניתוח השאלות ששאלתי קודם אני מאוד בלחץ וכמובן פוחדת מהתהליך שאם ניצטרך פתיחת חזה ובכלל כל התהליך

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים