תוצאת בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/01/2023 | 16:12 | מאת: דולי

מה זה MNG בבדיקת אולטרה סאונד = בלוטת התריס לא מוגדלת. איסטמוס בעובי 2 מ"מ. אונה ימנית במידה של כ --------- 18 * 15 * 49 מ"מ. אונה שמאלית במידה של כ --------- 21 * 13 * 49 מ"מ. בעלת מרקם הומוגני. בשתי האונות מספר קשריות במרקם ספוגי 5*2 מ"מ מימין -משמאל קשר של כ 7*4 מ"מ 2 TR באונה שמאלית קשרית איזואקואית עם מוקדים מסוידים זעירים בתוכה במידה 6*3 מ"מ 3 ללא היפרמיה בבדיקת דופלר

שלום, השאלה לא קשורה לפורום זה, יש לפנות לפורום של בלוטת התריס. בברכה, פרופסור גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים