דחוף עזרה אני משתגעתתתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

05/10/2008 | 20:36 | מאת: ורד

עשיתי אולטרסאונד צווארי ויצא לי בתוצאות של בלוטת המגן אונה ימנית:לא מוגדלת מרקמה אחיד אונה שמאלית:לא מוגדת עם מוקד בודד בגודל 0.21 ס"מ איסטמוס:ברוחב ומרקם תקין ובבולוטות הלימפה רשמו משמאל הודגמו מס' בלוטות לימפה בחלקן מוגדלות עד 0.84 ס"מ צורתן לא תקינה מימין הודגמו מס' בלוטות לימפה קטנה בעובי עד 0.18 ס"מ צורתן תקינה האם זה מראה על מחלה כלשהי???אניל אמצליחה לישון בלילה מה זה אומר שהצורה לא תקינה???ומה יש בבלוטת המגן באונה השמאלית מוקד בודד??מה זה אומר?בבקשה אני עובדת עצות אני נורא מפחדת שזה קשור לאיזו מחלה בבלוטות הלימפה האם זה ייכול להיות ???או שזה ממצאים נורמלים אשמח לתשובה דחופהההההה תודה

שלום רב, לפי התוצאה של הסונר לא נרא שישנה בעיה בבלוטת התריס, וצריך לעבור על התוצאה עם רופא רנטגנולוג לראות האם התוצאה היא אכן נכונה שה-"בלוטות לא תקינות". אני ממליצה שתתיעצי עם הרופא המטפל. בברכה, ד"ר גרוזינסקי

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים