Mri מח אשמח לעזרתך🙏

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

19/11/2022 | 20:21 | מאת: Reutoo

אלו התוצאות עשיתי בדיקת mri מח ועומוד שידרה צווארי מה זה אומר ? מה זה היפופיזה והאם זה לא בסדר או מסוכן שיש אסימטריה? התוצאות: "היפופיזה - אך קיימת אסימטריה ברורה בגודל ההיפופיזה ,ימין > משמאל. לסיכום הדגמה סימטרית של בלוטת ההיפופיזה , הבדיקה אינה מכוונת,לקואליציה קלינית,ושקילת הצורך בהשלמת בירור מכון mri היפופיזה"

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה. ניתן להתיעץ עם אנדוקרינולוג בקופה, בכל אופן לא ניראה שיש בעיה בהיפופיזה. בברכה, פרופסור גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים