פרופסור סימונה גלסברג הדסה עין כרם

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

16/11/2022 | 17:46 | מאת: גידול נדיר ואלים לאחר נתוח בהדסה עין כרם

אשתי תז 063710933סוזן רובס עברה נתוח בשנת 1980בהדסה עין כרם בפופיזה ובשנת ועשתה הקרנות ברמבם ובשנת 2014 התגלה גידול נירובלסטומה באזור הסנוסים ועשתה הקרנות ונאמר לא נתיך ןבשנת2020סוכם נתוח נרוכורוגיה בשיתוף אאג ב31/8/22השתתפו פרופסור אלישרדר מוסקוביצי לאחר זה היינו אונקולוגיה פרופסור פופובצר רוצה הקרנות ומחקר אני אובד עצות הגברת עם כאבי ראש עייפות רופא אנדוקרינית בקופה מציעה להגיע לפרופסור סימונה גלסברג מבקש עזרה תודה

שלום רב, ניתן לקבוע למרפאתו של ד״ר מתן פישר בהדסה עין כרם המרכז תחום ההיפופיזה במכון האנדוקריני. בברכה, פרופסור גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים