אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

08/11/2022 | 23:21 | מאת: לינוי

אני בת 43 בריאה בדרך כלל למעט חרדות ומתח ברקע ללא תרופות השימוטו חריגה קלה 76 בלוטת התריס 5 שיצא חריגה קלה בדרך כלל בלוטת התריס אצלי תמיד בטווח הנורמה וכן גם ה טי3 וה טי4 תקינים תמיד בימי מחזור חודשי אם אני בודקת tsh היא יוצאת 5... חריגה קלה לכיוון התת פעילות הגיוני שבימי מחזור יש תנודות בבלוטה ? בימים רגילים הבלוטה יוצאת פיקס.. האם מצב מסוכן בכללי ? יש פעימות מוקדמות ברקע מזה כשנה , בוצע בירור קרדיאלי מלא תקין למעט הפרעות קצב מדי פעם, לא מעשנת ולא שותה, יש מתח כרוני. אגב, האם מצב כמו שלי מומלץ להוריד גלוטן באופן חלקי/מלא? תודה לך

שלום רב, השאלה לא קשורה לפורום זה, אנא לפנות לפורום של בלוטת התריס, בברכה, פרופסור גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים