בחילות אחרי אכילה סוכר ועמילאז גבוה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

07/03/2022 | 01:32 | מאת: אנה

שלום, רציתי לדעת האם יש קשר כלשהו בין בחילות אחרי אכילת סוכר לבין עמילאז גבוה? (קבוע יש לי בחילות איומות אחרי שאני אוכל משהו מתוק) אני עם כאבים קשים בבטן ממש מידי פעם שנעלמים.. סובלת מבטן נפוחה מזה שנתיים וחצי (לפניכן הייתה בטן שטוחה). עצירות, בחילות,סחרחורות.. (ברקע סובלת מפרולקטינומה ואדנומיוזיס). אשמח למענה במייל כי כאן סביר להניח שלא אראה את ההודעה.

שלום רב, הפניה איננה קשורה לפורום זה, ממליצה להתייעץ עם רופא המשפחה, או עם אנדוקרינולוג דרך הקופה. בברכה, פרופסור גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים