קרציוניד שהוסר בריאה

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

10/11/2021 | 11:10 | מאת: רוז

שלום עברתי ניתוח להסרת נודל בריאה 12מ"מ בגדילה איטית במשך 9 שנים שניקרא קרציוניד בדיקת כרומגן a יצאה טובה נאמר לי שזה לא סרטני יש לי עוד 2 בגודל 8מ"מ ן5מ"מ השאלה היא למה אני צריכה להגיע להדסה עין כרם אלייך למעקב האם לא הוציאו וזהו? האם צריך המשך טיפול?בהתחלה נאמר לי כורתים ןזהו אני ממש בלחץ ומבולבלת תודה על תשובתך

רוז ערב טוב, תודה על השאלה, כדאי לך להגיע להתייעצות עם רופא מומחה בתחום של קרצינואיד/גידולים נוירואנדוקרינים. לפי המאפיינים של הגידול שנכרת, ושל הקשריות שנשארו בריאות - אפשר להחליט על מה ההמשך. כל גידול נוירואנדוקריני הוא סוג של סרטן ויש לו יכולת להתפשט, אומנם רוב הגידולים הללו הם איטיים. לכן כדאי להתייעץ באופן מסודר, ואין סיבה להיות בלחץ. בברכה, פרופסור גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים