ממצא בריאה שקולט DOTATATE

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

15/08/2021 | 21:26 | מאת: אורה

שלום רב בבדיקת DOTATATE שעשיתי יש קליטה בממצא בריאה בגודל 16 מילימטר .מלבד זה הגוף נקי .הדוקטור ציין במכתבו שאין לי תלונות של תסמונת קרצינואיד .מה שהוא הסביר לי שבגלל שהגוש ממוקם במקום אסטרטגי הניתוח מאוד מסוכן .קראתי באינטרנט אחרי הביקור על SBRT ורציתי לשאול את הפרופסור האם זה מתאים לגידול שלי ואולי כדאי לקבוע תור למקרין .האם SBRT לא מתאים לסוג הגידול שלי תודה רבה

שלום רב, בעיקרון גידולים נוירואנדוקרינים של הריאה יכולים להגיב לקרינה. בכל אופן, ניתוח זאת האופציה הכי טובה. יש גם אופציות נוספות. לא ניתן לתת המלצה דרך הפורום בלי לבדוק את המטופל ולהכיר את כל פרטי המחלה. ממליצה לפנות ליחידה שלנו לקביעת תור מסודר במרפאה, להחלטה על המשך טיפול. ניתן לצור קשר עם דורית המזכירה של היחידה, בטלפון 050-7874396. בברכה, פרופ' גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים