סימנים סרטן גבוהים.

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

21/12/2020 | 17:17 | מאת: NOT_FOUND

היי דר אשמח בבקשה לעזרה לאמא שלי יצא chromgranin a 184 אשמח לדעת אם זה מעיד על מחלה? והיא גם צטרכת המון תרופות יש לה מחלות רקע

שלום רב, כרומוגרנין A זה סמן לא ספציפי לגידולים נוירואנדוקריניים. עם זאת, קיימות סיבות מרובות שיכולות לגרום לעליה ברמת הסמן, שהיא לא קשורה לנוכחות גידול, כמו: חוסר צום לפני הבדיקה, לקיחת תרופות מעכבות חומציות כמו לוסק, אומפרדקס, נקסיום וכו, נוכחות של בעיות בתפקוד הכליות או הכבד, ועוד. לכן, ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל שהפנה אותה לעשות את הבדיקה לגבי משמעות העליה ברמת הסמן. בברכה, ד"ר גלסברג

22/12/2020 | 20:28 | מאת: NOT_FOUND

תודה רבה על תושבה, היא לא צמה לפני הבדיקה.. ויש לה כבד שומני וסכרת ולחץ דם זה יכול להשפיעה המחלות האלו?

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים