חשש לגידול סרטני עקב דלקת במיעיים וכאבי בטן בלתי נסבלים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/12/2018 | 00:00 | מאת: רייאנה

יש לי דלקת במיעיים אני לוקחת ניקסיום ר התחלתי את הכדרורים לפני שבועיים . עברתח בדיקה קולונוסקופיה וגאסטרוסקופיה .ויצא לי דלקת בין המעי הדק לעבה . אני סובלת משןלשולים חזקים מאודדדדד ..גם עד 10 15 פעמים ביום .. אני בלי הכדורים למניעת שלשולים לא אוכל לשרוד . אני מרגישה שאני הולכת למות כבר שוקלת 42 . האם יש חשש לסרטן ??

רייאנה שלום, מצטערת מאוד לשמוע, את חייבת להתייעץ עם גסטרואנטרולוג שמתמחה בדלקת מעי ולקבל טיפול בהתאם. זה לא קשור לפורום זה. בהצלחה, ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים