PET CT עם גליום 68................................

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

28/08/2017 | 02:10 | מאת: אתי

שלום רב שוב דר גלסברג, בהמשך לשאלה על בדיקת PET CT עם גליום 68 האם יש צורך בצום? מי ממן את בדיקה במידה ויש ט'17, בית חולים או קופת חולים? במידה ובדיקה לא נעשתה כמו שצריך ויש סיכוי גבוה שחומר לא היה פעיל, האם ניתן לבצע בדיקה שוב בעוד חודש או להמתין יותר? סורי על חפירות ותודה מראש...

שלום רב, כדאי להיות בצום של 4 שעות קופת החולים נותנת טופס התחייבות ומממנת את הבדיקה ניתן לחזור על הבדיקה אחרי חודש בהצלחה ד"ר גלסברג

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים