PET CT עם גליום 68............................

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

23/08/2017 | 06:58 | מאת: אתי

שלום, PET CT עם גליום 68, מה בדיוק הכנות? ומה תהליך? כמה זמן לפני צריך להזריק את חומר? יצא לי לבצע את בדיקה בכמה בתי חולים וכל פעם זה שונה... ואם מאיזה שהיא סיבה יש עיכוב, האם מותר לבית חולים לבצע את בדיקה בכל זאת בטענה "שלא נזמין בדיקה מחדש כי היא יקרה מדי"? תודה מראש

שלום רב, מומלץ לבצע את הבדיקה 4 שבועות מזריקה של אנאלוג לסומטוסטטין (אם מדובר בזריקה החודשית). לא מקובל לבצע את הבדיקה "בכל מקרה" או מסיבות לא רפואיות - התוצאה יכולה להיות לא אמינה. בברכה, ד"ר גלסברג

23/08/2017 | 18:08 | מאת: אתי

תודה על תגובה מהירה דר גלסברג, האם יש צורך בצום? ומה עושים במצב שבדיקה נעשתה "בכל זאת"? האם כדי להמתין לתוצאות? שוב תודה מראש...

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים