הנחיות לפני איסוף שתן לקטכולאמינים

דיון מתוך פורום  גידולים נוירואנדוקריניים

02/02/2017 | 23:12 | מאת: עדי

שלום רב אני מעוניינת לקבל הנחיות ברורות לפני שאני מתחילה את הצום לפני הבדיקה... מה אסור לאכול? והאם אני צריכה להתחיל בדיאטה 24 שעות מיום האיסוף או 48? תודה רבנ

שלום רב, האם מטרת הבדיקה היא לבדוק רמת קטכולמינים או של 5-HIAA בברכה, ד"ר גלסברג

07/03/2017 | 09:28 | מאת: עדי

המטרה היא בדיקת רמת הקאכולאמינים

07/03/2017 | 09:37 | מאת: עדי

לא סליחה,המטרה היא בדיקת ה HIAA-5

מומלץ לשמור דיאטה 72 שעות לפני ותוך כדי איסוף השתן, דיאטה דלת דיברי סרוטונין (דיברי וניל, שוקולט, קפה, שוקו, בננות, בוטנים, שקדים). יש להקפיד להוסיף לבקבוק של האיסוף, לאחר מתן שתן הראשון, את המבחנה של החומצה שהאחות נותנת ביחד עם המיכל של השתן. בהצלחה!

מנהל פורום גידולים נוירואנדוקריניים