הזעת יתר בגיל 25

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

03/10/2014 | 15:25 | מאת: רפי

שלום רב, אני בן 25 ומוצא את עצמי לא פעם היחיד מיני רבים שמזיע במפגשים חברתיים. הדבר מפריע לי בחיי החברה וגורם לי להמנע ממפגש לא פעם. יש לציין כי לפני כל יציאה שלי אם זה ללימודים או לחברה או לארוחה הדבר בראש שלי . האם נתקלתם במקרים כאלה אצל אנשים צעירים והאם יש דרך לפתרון? או להבין מהי הסיבה שגורמת לי לכך?

רפי שלום, הבעיה שאתה מתאר מאוד נפוצה, גם אצל אנשים בגילך וגם בגילאים צעירים ומבוגרים יותר. במידה ומדובר בהזעה כללית, בכל או ברוב איברי הגוף, סיבות שכיחות לבעיה הן: השמנת יתר, חוסר איזון הורמונלי (יתר פעילות של בלוטת התריס). במידה ומדובר בהזעת יתר שממוקדת באיבר ספציפי, כגון: בתי שחי, ידיים, פנים - כדאי להגיע לייעוץ כדי לבדוק מהי דרך הטיפול הטובה ביותר עבורך. בברכה, ד"ר צחי וידר

05/10/2014 | 11:27 | מאת: רפי

אני חושב שמדובר בהזעה כללית אך בעיקר באיזור המצח מה שגורם לי להיות נבוך ומגביר כנראה את התופעה.

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר