הזעת יתר-עזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

14/08/2014 | 19:08 | מאת: עדי

שלום רב, אני סובלת מהזעת יתר, בגיל 17 עברתי ניתוח sympatectomy בעקבות המלצה שחשבו שזה יהיה טוב עבורי, הזעתי לפני הניתוח בידיים, ברגליים ובכפות הידיים ולאחר הניתוח שלא עזר לי כלל לצערי הרב יש לי גם הזעה בגב ובבטן שבימים חמים יותר מורגשת. אני אובדת עצות, הייתי רוצה לחזור למצב שלפני הניתוח. ניסיתי מכשיר אך זה לא הלך, ובוטוקס מיועד רק לטיפול נקודתי ומאוד יקר בשבילי. מה ניתן עוד לעשות? אין ניתוח אחר שיכול לתקן או לפחות שאין לו תופעות לוואי כגון הזעה מפצה? תודה רבה!

14/08/2014 | 19:09 | מאת: עדי

תיקון-ובבית השחי גם הזעה

עדי שלום, לצערי הרב אין ניתוח שיכול לתקן את המצב הנוכחי. אפשר לטפל בהזעה הנקודתית ע"י הזרקות של בוטוקס, או ע"י תכשירים אנטיפרספירנטים. לגבי בתי השחי אפשר לשקול טיפול במכשיר miraDry. בברכה, ד"ר צחי וידר

20/08/2014 | 13:34 | מאת: עדי

תודה רבה על המענה! רציתי לשאול איך אם הניתוח לא הצליח כלל אז אני מזיעה גם בעוד מקומות, כאילו איך יש הזעה מפצה אם שאר המקומות עדיין מזיעים אותו דבר? איזה תכשירים אנטיפרספירנטים מומלצים והאם הם באמת מפחיתים את ההזעה? ומה זה המכשיר miraDRY? הוא מיועד לבית השחי? אודה לך על אם תוכל לעזור לי ושוב תודה!

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר