ציסטה אפידרמויד מאחרוי אוזן ימין לבן חצי שנה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

10/10/2016 | 13:34 | מאת: סתו

הי, הבן שלי עכשיו בן חצי שנה ויש לו (עפ"י US) ציסטה אפידרמויד מאחורי האוזן שיצאה לפני מספר חודשים (הוא לא נולד עם זה). כירורגית אמרה לנו שבגיל שנה נצטרך להוציא את זה בניתוח. מה שאני רוצה זה חוו"ד שניה אבל לא יודעת אם אני צריכה לפנות לכירורג ילדים או פלסטי. אז אני מבקשת שני דברים: אחד, את דעתך בעניין ושניים לאיזה רופא נוסף אני צריכה לפנות עבור חוו"ד נוספת.

שלום סתיו ציסטה אפידרמואידית היא ממצא עם רמת סיכון מאד נמוכה ולכן אפשר בהחלט להמתין עם הוצאתו. כיוון שלא מדובר בפנים עדיף לדעתי שתהיו במעקב אצל כירורג ילדים עד שיומלץ להוציא את הממצא. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים