הרשפרוג

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/01/2016 | 23:34 | מאת: אמא

שלום יש לי ילד בן 9 עם הרשפרונג הוא אובחן מיד אחרי לידה ונותח בגיל 3 חדשים הוא אושפז כמה פעמים עם אנטרקליטוס עד גיל שנתיים היום הוא סובל מגזים ונפיחות בבטן והרבה אי נעימות כמו צואה מסריחה מאד ושילשולית והצרות בפי הטבעת שגורם לצואה לצאת בהתפרצות האם יש פתרון? תודה

שלום רב התיאור של היציאות יכול להתאים לאנטרוקוליטיס ולכן כדאי שבנך ייבדק בדחיפות ע"י כירורג ילדים. את ההיצרות בפי הטבעת כדאי לבדוק ובמידת הצורך לבצע הרחבות, בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים