לא יודעת אם זה המקום....

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

31/12/2015 | 10:57 | מאת: יובל

התינוק שלי בן 8 חודשים. ביצע ברית בגיל שמונה ימים. לאחרונה שמתי לב כי יש איזור בכיפת הפין הקרוב לצד הבטן שמאוחה מעט עם העור מתחת. האם זה תקין? האם זה צפוי להשתחרר? (כל הכיפה כמו פטריה ויש איזור המאוחה מעט עם העור מתחת .. זה הכי ברור שאני יכולה לתאר) אשמח לתשובה...

שלום יובל יתכן שמדובר על הדבקות של העורלה שניתן לשחרר, הדרך הטובה ביותר לברר היא להתייעץ עם המוהל. במידה ואינו זמין, ניתן להבדק ע"י כירורג או אורולוג ילדים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים