טחורים בילד בן 7

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

25/08/2015 | 11:40 | מאת: שוש

שלום רב, שמתי שלבני בן ה 7 מופיע טחור בגודל של כ 1.5 ס"מ לאחר כל יציאה, הטחור לא כואב לו , לבני יש יציאות תקינות מידי יום וללא עצירות. כמו כן לציין כי גם אני וגם בני הגדול ( בן 25 ) סובלים מטחורים. אודה להמלצתך/ חוות דעתך.

שלום שוש יתכן שמדובר בטחורים אך הם מאד נדירים בגיל של בנך ולרוב כן כואבים כמו שאת יודעת. במידה והמצא בעל צורה של כדור, זה יכול להיות פוליפ ולפעמים כדאי להוציא אותו. מציע שתגשי לרופא הילדים שלכם ובמידת הצורך תופנו גם לבדיקת גאסטרואנטרולוג. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים