תשובה של משטח מהטבור מה הטיפול המומלץ וממה זה נגרם

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

03/10/2014 | 08:31 | מאת: אני

Abscess culture תהליך ממצא Fungus Aspergillus niger Other tests MRSA neg. Culture positive Klebsiella pneumoniae . אנטיביוטיקה עבור מיקרואורגניזם Klebsiella pneumoniae אנטיביוטיקה רגישות Ampicillin R 8 Amoxicillin/CA S <=2 Piperacillin/tazobactam S <=4 Cefoxitin S <=4 Ceftazidime S <=1 Ceftriaxone S <=1 Cefuroxim sodium S <=1 Cefuroxime axetii S <=1 Meropenem S <=0.25 Ertapenem S <=0.5 לחץ כאן לקבלת הסבר על הבדיקה Amikacin S <=2 לחץ כאן לקבלת הסבר על הבדיקה Gentamicin S <=1 Ciprofloxacin S <=0.25 Cephalexin S <=4 Trimethoprim/sulfa S <=20 Staphylococcus aureus

שלום ממה שאני רואה קשה לי לדעת בוודאות מה בדיוק צמח בתרבית ולכן אני ממליץ לחזור לרופא המטפל. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים