מפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

26/08/2014 | 11:06 | מאת: דניאל

מה הקשר בין כירורגיה לכאבים במפשעה? ומהם אחוזי ההצלחה בטיפול בכאבי מפשעה מכל סוג שהוא? בנוסף,האם ידוע על בעיה במפשעה שעדיין לא נמצא לה טיפול. סליחה על שאלות התאכלס האלה,אני פשוט סובל כבר יותר מחודש מכאבים במפשעה ודי מודאג.

שלום דניאל אחת הסיבות לכאב במפשעה יכולה להיות בקע מפשעתי. בדרך כלל יכולה להופיע גם נפיחות במפשעה בזמן הכאב. ממליץ לך כמובן להיבדק ע"י רופא כירורג והוא יחליט אם יש בקע שמצריך ניתוח. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים