פצעון בישבן ופצעים בבית שחי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

25/08/2014 | 13:49 | מאת: משתמשחסוי

- שלום, קודם כל רציתי לומר שאני סוכרתי(סוכרת 1) בן 14 ומאוזן מאוד ממוצע סוכרים שבועי 91 hba1c 5.4, אז יש ל שתי בעיות. 1. יש לי מין פצע בבית שחי, אני חושב שה מוגלתי זה כואב ומציק מאוד אני חייב להרים את היד כדי שיהיה לי נוח. זאת פעם ראשונה שה קורה לי. ניסיתי עם מחת לחדור והצלחתי, עכשיו זה טיפ טיפה יותר קטן וירד קצת דם קצת פחות כואב אבל עדיין מציק מאוד. 2. יש לי כמו פצע בישבן די דומה שהוא גם מציק, הוא יותר קרוב לפתח הצואה מהאשר ליש ן והוא השיל את העור וקטן כאילו אבל הוא הראה פחות מציק. לא נאים לי ממש להראות לנורים שלי ולרופא משפחה, לדעתי זה לאנשהו מסוכן. אשמח לתשובה. תודה ויום טוב.

שלום רב לך כנראה שיש לך פצעים גם בבית השחי וגם ליד הישבן. בגלל שאתה סובל מסכרת הפצעים האלה יכולים להזדהם ולהיות מסוכנים. לכן חשוב ללכת לרופא ואתה יכול לבקש מההורים שייקחו אותך בלי להראות להם. אם יש בעיה תגיד לי. בברכה,

25/08/2014 | 21:20 | מאת: חסוי

אני במיון כרגע וזהצע עם מוגלה יוציאו לי את ה. תודה רבה.

אני מאד שמח שמטפלים בך ושיהיה לך כל טוב.

מנהל פורום כירורגיית ילדים