ברית מילה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

08/07/2014 | 09:07 | מאת: אור

דר שלום רב, לצערי נאלצת לקיים לבני ברית מילה כתומאה מלחץ חברתי ולבקשת בן זוגי. סוכם שהברית תתבצע ע"י מומחה כרורגי. שאלתי...ללא כשר לאספקט לדתי...מתי נכון לתינוק לבצע הליך זה שהמטרה העיקרת היא הקטנת סיכונים מינימום כאב? מה הגיל האופטימלי לביצוע מילה שכזו?

שלום אור ומשפחתך לדעתי עדיף לא לחכות יותר מחודש עד לביצוע הברית אלא אם כן מדובר בפג או שיש מחלות שעלינו לאזן קודם. ככל שהתינוק גדול יותר, כדאי לשקול ביצוע הברית תחת הרדמה כללית. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים