שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

12/04/2014 | 18:52 | מאת: פוצי

שלום בני בן 16 עבר ביום שני ניתוח שבו הוציאו את הנגע ע"י שני חורים בישבן עשינו חבישות עם פד וזלין בכניסה של כל חור וחבישה שלהם . עכשיו אנחנו בשלב של הכנסת פד silvercel מחור אחד דרך התעלה שיצא מהחור השני להחלמת הפצע הפתוח . זה טיפול כואב מאוד לילד (גם לנו זה קשה מאוד לעשות את זה ) האם זה הגיוני להשתמש בפד silvercel שמתחכך בכניסה ובהוצאה ע"י המשיכה ? איך זה יעזור בהחלמת הפצע עם הטיפול הזה ? לא ניתן פשוט לתת לפצע להסגר בלי הטיפול הקשה הזה ? תודה רבה מראש

שלום פוצי אין לי ניסיון בשימוש עם הפד הזה . הרעיון הוא למנוע סגירה מהירה של התעלה אבל אין הצדקה שהילד יסבול מכאב חזק. ממליץ שתתנו משככי כאב לפני החלפת החבישה. בברכה,

15/04/2014 | 21:54 | מאת: פוצי

מנהל פורום כירורגיית ילדים