כתם לידה ברגל - לבתי בת 8

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/03/2014 | 12:11 | מאת: דנה

שלום רב, בתי בת 8 ויש לה כתם לידה ברגל, מאחורי השוק. הכתם די גדול, בצבע חום, עם שערות. ככל שהילדה גדלה ומתפתחת, הכתם באופן טבעי גם גדל באופן יחסי. זה מציק לה מאוד מאוד מבחינה חברתית ואסתטית. כשהיתה בת שלוש בערך הלכנו איתה לכירורג שהמליץ לא לגעת אלא לחכות שהילדה תגדל. אבל זה באמת מציק לה מבחינה אסתטית והיא כל הזמן מבקשת שנוריד לה אותו. למי הכי נכון שנפנה? ואיך מתבצעת הסרה כזו? אני מאוד רוצה לעזור לה. אודה על תשובתך המלומדת . האמא

שלום דנה נראה לי שנכון לפנות לרופא עור ולאחר שיבדוק, לקבל ממנו הפנייה לפלסטיקאי במידה ויש מקום להוצאת הנגע. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים