בקע טבורי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/02/2014 | 20:09 | מאת: קריס

שלום, הבן שלי בן 2.9 עם בקע טבורי מגיל חצי שנה בערך, מצב לא חמור, לא רגיש/כואב בבדיקה. רופאת המשפחה בודקת את האזור כל כמה זמן שאנחנו אצלה, היום היא אמרה שזה קבע קשר ושעדיין מוקדם לנתח , כי מנתחים רק מגיל ארבע אם זה לא דחוף. מה ההבדל בין בקע לקשר בבקע? מה נהוג לעשות?

שלום קריס בקע טבורי לרוב אין צורך לתקן לפני גיל 4 שנים ואני מסכים עם רופאת הילדים. קשר לא יודע מה הכוונה? בברה,

17/02/2014 | 09:07 | מאת: קריס

הרופאה אמרה שזה כבר נהיה קשר...אנסה לברר מולה במפגש הבא :) תודה על המענה.

מנהל פורום כירורגיית ילדים