זיהום בטבור

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

11/12/2013 | 19:22 | מאת: רחל

למלאך הירק השומר עלינו שלום רב לבן שלי מצאו שיש זיהום בטבור יצא לו דלקות ברמות שאין לתאר ל הוא אושפז במשך כ 4 ימים וקיבל אנטיביוטיקה דרך הווריד ושוחרר הבייתה עם אנטיביוטיקה צפורל 500 מ"ג ל 5 ימים היום היינו בביקורת לאחר אישפוז וקיבלנו תשובות מהדגימות שלקחו מהטבור ואמרו שהיה לו חיידק בטבטור חיידק בשם סטפילוקוקוס השאלה שלי איך מגיע חיידק שכזה למקום כזה ומה ניתן לעשות שדבר זה לא יחזור שוב אודה לתשובה בהקדם האפשרי בתודה ויום טוב

שלום רחל חיידקי סטפילוקוקוס נמצאים על העור שלנו באופן נורמלי ויכולים לגרום לזיהום כשיש פצע שנגרם מעקיצה או פציעה. כדי למנוע זיהומים כאלה חשוב לשמור על הטבור נקי ולמנוע פציעה שלו. תודה ובברכה,

12/12/2013 | 12:35 | מאת: יעל

שלום לך רחל..רציתי לדעת איך גילת שיש לבן שלך זיהום בטבור??הוא היה מתלונן על כאבים?או ש...??אשמח לתשובה

21/12/2013 | 12:54 | מאת: יעל

??!!?!!!??

מנהל פורום כירורגיית ילדים