ברית מילה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

20/11/2013 | 13:07 | מאת: רותם כהן

ד"ר ירדני שלום- לאחר שקיבלתי המלצות רבות וחמות אודותייך בכל הנוגע לברית מילה, ברצוני לקבל פרטים באשר לאופן ביצוע ההליך על ידך, מיקום, ומחיר. תודה מראש והמשך שבוע נפלא.

שלום רותם כבר השבתי לך אז רק לתזכורת, ההליך מתבצע תחת הרדמה מקומית באופן כירורגי, המיקום במרפאה בעפולה או ביפו והמחיר 1200 ש"ח. בברכה,

24/11/2013 | 14:01 | מאת: רותם כהן

תודה רבה על התגובה המהירה, האם מדובר בזריקת הרדמה או באלחוש מקומי? והאם יש צורך ליצור עמך קשר לפני הלידה או מספיק רק לאחר הלידה? האם לנייד האישי או למרפאה? והאם אתה נוהג לומר את ברכת המוהל? המשך שבוע נפלא - רותם

מנהל פורום כירורגיית ילדים