הירשפרונג

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

28/08/2013 | 19:14 | מאת: לירון

הבן שלי בן 11 חודשים התגלה כחולה במחלה לאחר שעשינו ביופסיה רציתי לדעת מה ההשלכות של הניתוח כמה זמן מתאשפזים מב משך ההחלמה ומה ההשלכות לעתיד כמו כן רציתי לברר האם בית חולים אסף הרופא נחשב למקום טוב לבצע בו את הניתוח עי דוקטור לוטן גד???

שלום לירון מרבית התינוקות מתאשפזים יום לפני הניתוח לצורך הכנת המעי ומשתחררים מספר ימים לאחר הניתוח. היום מקובל לבצע את הניתוח דרך פי הטבעת ולא דרך הבטן כפי שעשינו בעבר. אחרי הניתוח יהיה עליו לקחת פלגיל ולבצע הרחבות של פי הטבעת ועל כך תקבלו הסברים. בברכה

26/01/2014 | 12:21 | מאת: מלי

שלום לך לירון מדברת מלי בתי בת החצי שנה גם חולה בהירשפרונג אשמח להכיר ולשאול איך את עוברת את התהליך תודה מלי

06/11/2014 | 13:24 | מאת: מורן

היי לשתיכן! אשמח מאוד לדבר אתכן.. גם בני נולד עם הירשפרונג ומחפשת מישהי לדבר איתה ולשמוע על תוצאות, המלצות ועל המצב הרפואי. זה המייל שלי [email protected] אשמח אם תצרו קשר. בריאות לכולנו!

מנהל פורום כירורגיית ילדים