תינוקת בת שנתיים וחודשים- נחירות ושיעול טורדני

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

28/08/2013 | 07:47 | מאת: אתי

שלום, הבת שלי בת שנתיים וחודשיים כרגע עוברת טיפול עם סטרואידים בשיעול טורדני אולי יקבע כאסמה או כתוצאה מאלרגיה, לאחרונה התחילה ביתי לנחור בלילה מה שלא קרה לפני שבוע בכלל. מהי הסיבה הפיתאומית לנחירות? האם זה קשור לסטרואידים אותם היא מקבלת? יש צורך בבדיקה מעמיקה ונוספת לגבי זה? אשמח לתשובה ...

שלום אתי בצקת באזור הלוע או שקד מוגדל הם בין הגורמים שיכולים לגרום לנחירות. מציע שתתני לרופא שנתן את הסטרואידים לבדוק את ביתך ואם לא קשור כדאי להיבדק אצל רופא א.א.ג. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים