פין חבוי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/09/2012 | 04:05 | מאת: עינת

בני בן 11 ומאז שנולד הפין שלו חבוי. בתחילה חשבתי שמדובר בתיקון של הברית, אולם לפני מספר שנים היינו אצל הרופא האורולוג שמל אותו והוא ציין שזו תופעה מוכרת שבד"כ משתפרת עם ההתבגרות. כרגע אין שינוי במצב, מה עוד שלבני נטייה קלה להשמנה מה שלא תורם למצב. אני חוששת שככל שיגדל יהיה קשה יותר לטפל וכן יהיו השלכות רגשיות. האם יש טיפול? באיזה גיל מומלץ?

שלום עינת השילוב של עודף עורלה, השמנה ואיבר קטן גורם לאיבר להיות חבוי ויכול להקשות על התיקון. ממליץ שתיקחי אותו לבדיקה ננוספת כדי שאפשר יהיה להעריך אם יש צורך בתיקון ניתוחי, ברור הורמונלי או מעקב בלבד. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים