ניתוח תיקון ברית

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

23/09/2012 | 19:50 | מאת: נורית

בני בן שנה וחמישה חודשים היה אמור לעבור ניתוח לתיקון ברית אך היות והיה מצונן מאד הוחלט לדחות את הניתוח. רופא המשפחה שלו ייעץ לנו כחמישה ימים לפני מועד הניתוח לקחת סטרואידים שישאירו את קנה הנשימה של בני נקי וכך יוכל לעבור את הניתוח וההרדמה ללא קושי. שאלתי היא האם לקיחת סטרואידים לא מסוכן עם הרדמה כללית שעליו לעבור. אודה לתשובתך בברכה, נורית

שלום נורית במקרים בהם לא ניתן להגיע לניתוח במצב נשימתי טוב, הסטרואידים יכולים לשפר את המצב ולהקל על ההחלמה לאחריו. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים