אשך טמיר

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

09/09/2012 | 23:29 | מאת: HILA

לבני בן השנה ו3 חודשים יש אשך טמיר הוא עבר ניתוח באזור התעלות ולא נמצא אשך. כעת אני מתלבטת כיוון שהמנתח ד"ר קסיס אומר כי הדרך היחידה היא ניתוח דרך הטבור...חיפוש בבטן ע"י מצלמה .עשינו אולטרסאונד ולא הצלחנו לראות האם קיים אשך בבטן. מה המלצתך? והאם אתה ממליץ על מנתח מסויים?מה דעתך על ד"ר קסיס? ד"ר חרדק???

שלום הילה אשך שלא נמוש מומלץ לנתח מראש בשיטה הלאפרוסקופית כדי שאפשר יהיה למצוא אותו בחלל הבטן. US שלא מאבחן אשך לא שולל שהאשך נמצא בבטן ולכן יש לבצע את הניתוח הלאפרוסקופי (עם המצלמה). לדר קסיס יש למיטב ידעתי הרבה ניסיון. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים