אנוס קדמי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

20/07/2012 | 15:55 | מאת: מירב

שלום רב, לבתי יש אנוס קדמי שקרוב מאוד לאיבר המין שלה רציתי לדעת אם כדי במקרה כזה לנתח? תודה רבה

שלום מירב ישנן דרגות שונות ולרוב אין צורך בהתערבות ניתוחית. ישנן דעות שונות גם בין הכירורגים. לדעתי מוצדק להתערב במקרים בהם הניתוח יכול לשפר את התיפקוד של מנגנון פי הטבעת שנועד לאפשר יציאות סדירות ללא התלכלכות. בברכה,

21/07/2012 | 09:41 | מאת: מירב

תודה רבה שהחזרת לי תשובה מהירה. אני התייעצתי עם שניי פרופסורים לכירוג ילדים והם הציעו לי לעשות את הניתוח אבל עדיין יש לי ספקות, כי בינתיים לבתי יש יציאות מסודרות(בתי בת 8 חודשים)אשמח להתייעץ איתך בנוסף איך אפשר לקבוע תור שתוכל לראות את בתי? בנוסף היכן אני יכולה למצוא חומר על הנושא בעברית תודה רבה

מנהל פורום כירורגיית ילדים