אטרזיה של הוושט.

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

24/06/2012 | 17:37 | מאת: נועה

שלום אני בת 20 ונולדתי עם אטרזיה של הוושט כאשר יש לי צלקת בבטן ומתחת לכתף בגב בצד ימין. שאלתי היא האם זה נכון שאני לא יכולה לצלול\ לעלות על מתקנים גבוהים ומהירים בפארקים? הבנתי שזה מעלה את לחץ האוויר? למה זה יכול לגרום ואיך? תודה.

שלום נועה שמח לשמוע שאת רוצה ספורט אתגרי כי זה מעיד שהחלמת טוב. מצב בו הלחץ בדרכי הנשימה עולה יכולים לגרום למצוקה נשימתית כיוון שהריאות הרבה פעמים גם פגועות בגלל האטימות ובגלל הניתוח שנדרש לתיקון, ולכן ההמלצה היא להמנע מהם. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים