החלמה מניתוח ראש

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

12/06/2011 | 17:15 | מאת: לילי

שלום רב, בני בן שנה נפל על ראשו. בסיטי מצאו אצלו דימום אפידורלי וניקזו בניתוח. אמרו לנו שבכדי לנקז, הסירו לו חלק מעצם הגולגולת והחזירו. רציתי לדעת תוך כמה זמן שבר כזה אמור להתאחות (וידוע לי שזה עניין אינדיבידואלי...אבל אשמח להערכה כלשהי...). כמו כן, הוא בשלב של לימוד ההליכה וישנה סכנה שיפול שוב על ראשו...כמה זמן לאחר ניתוח כזה הגיוני שיחזור לפעילות רגילה...? בערך. תודה אמא מודאגת

שלום לילי תהליך הריפוי של העצם נמשך שבועות ספורים ובתקופה הזו עליך לנסות למנוע אפילו חבלות ראש קלות כיוון שהעצם חלשה. עלייך להיות עם הילד במעקב של רופא שיוכל להעריך את מצב הריפוי. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים