dubble bubble

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

21/01/2011 | 12:16 | מאת: זוג מהצפון

שלום. אני בשבוע 24 ולעובר שלי התגלה DUBBLE BUBBLE . לאחר שלילת תסמונת דאון הבנתי כי לאחר הלידה תעבור התינוקת ניתוח לתיקון. האם ישנם רופאים מומלצים (בכל רחבי הארץ) לביצוע ניתוח זה? אשמח לעזרתך.

שלום רב ניתוח תיקון אטימות תריסריון מבוצע במרכזים הגדולים שבהם ישנהמחלקה כירורגית ילדים. ממליץ לכם ללדת במרכז כזה כדי למנוע צורך לעבור אחרי הלידה. בברכה,

12/02/2011 | 13:58 | מאת: זוג מהצפון

ד"ר ירדני שלום רב. תחילה תודה על התשובה. האם תוכל להסביר לי כיצד מבוצע ניתוח זה? האם תוכל להסביר את ההליך כפי שמבוצע בבי"ח העמק? תודה מראש

מנהל פורום כירורגיית ילדים