תיקון ברית

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

03/08/2002 | 13:19 | מאת: איריס

בני בן שנה ותשעה חודשים נימול על ידי רופא מוהל, לצערי, עליו לעבור ניתוח בהרדמה מלאה מכיוון שהמוהל לא חתך מספיק, העור נדבק סביב הפין ולא רואים את העטרה. במקביל גודל הפין שלו קטן 2.5 ס"מ. אני מאוד לחוצה , לרופא אנא צור עימי קשר בדחיפות עם פרטים על הניתוח ומה אומר גודל הפין?

שלום איריס ניתוח לתיקון ברית בגלל עודף עורלה הוא יחסית לא מסובך וסיכויי ההצלחה טובים מאד. מובן שעל הילד להיות מורדם ואז ניתן לחתוך את עודף העורלה ולתפור את הקצוות. בד"כ התפירה נעשית עם חוט ניספג ואין צורך להוציא תפרים. באשר לגודל, ראשית הייתי ממליץ לבחון אותו שנית אחרי הניתוח, במידה והוא אכן קטן, יש לדעתי מקום להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג. בברכה,

17/08/2002 | 21:27 | מאת: aaln

מנהל פורום כירורגיית ילדים