טחורים אצל ילדים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

09/02/2009 | 14:39 | מאת: סולי

שלום אני אמא לילד בן 3 וחצי בערך בגיל שנה וחצי ראיתי שיש לילד טחור אחרי כל יציאה. רופאי ילדים לא ייחסו חשיבות ולפני 3 חודשים פניתי לכירורג ילדים ולגסטרולוג שאמרו נחרצות שזה פוליפ וצריך להוריד. ביום שישי האחרון נכנסנו עם הילד להוצאת פוליפ ןאז הסתבר שאין פוליפ אלא אשכול של טחורים וצניחת רירית הרקטום הילד לא סבל מעולם מעצירויות לא כאבים בבטן או בפי הטבעת ולא מנפיחות בטנית ובכל זאת הרופא אמר שלקח ביופסיה כדי לשלול הירשפרונג- האם יכול להיות אני במתח ורוצה להבין את נושא הטחורים בילדים תודה

שלום סולי הסבירות למחלת הירשפרונג אצל ילד בן 3 שמעולם לא סבל מעצירות היא מאד מאד נמוכה. טחורים בילדים הם נדירים ומצדיקים ברור, מקווה שהביופסיה תהיה תקינה ומציע שתמשיכי את המעקב אצל אחד הרופאים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים