טחורים לילדה בת שנתיים ו10 חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

05/10/2020 | 22:08 | מאת: פז

היי ד"ר ירדני. הייתי אצלך בחודש יוני לגבי הבת שלי נועה. סיפרתי לך על הסיפור שלה לגבי היציאות הקשות, שכל יציאה כמו לידה והיא חוששת לעשות יציאות ושהיא נפצעת ביציאה ויורד לה דם. המשכנו לתת לה סירופ לשילשולים אחרי תקופה הפסקנו כי היא התחילה להתמודד עם זה יפה ויושבת ועושה. עדיין כואב לה אחרי כל יציאה ויורד לה דם. הבעיה היחידה שהטחורים ממשיכים לה אחרי כל יציאה. היא נוגעת כל כמה דק באזור וצורחת ששורף לה ומציק לה וכואב לה. מה ניתן לעשות כדי לעזור לה? אני כבר לא יודעת...

שלום פז כדי לעזור לנועה חשוב מאד לשמור על יציאות רכות לכן מציע שתחדשו את מרכך הצואה שהמלצתי עד שתגיעו לביקורת. טחורים מאד נדירים בגיל של ביתך ואם זו אכן הבעיה מומלץ שגם רופא גאסטרואנטרולוג ילדים יבדוק את נועה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים