חתך באזור מעל הלחי אצל בן 8

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

15/03/2020 | 21:12 | מאת: יעל

שלום. בני בן 8 נפל וקיבל חתך באזור מעל הלחי. בבית חולים הדביקו את החתך. לאחר שבוע וחצי הפלסטר ירד ונראה שמסביב לחתך יש המון דבק וכמובן אנו לא נוגעים בו ומחכים שזה יפול לבד אחרי מקלחת. כעת יש כמו חיץ אדום באורך 1 ס״מ. דאגתי רבה שזה יותיר צלקת בפנים, לאור קראתי באינטרנט אני מעוניית לקנות את משחת המדרמה אבל לא מצאתי אותה בסניפי סופר פארם. איפה אני יכולה למצוא את המשחה הזאת? אני מקפידה על הגנה משמש, שמה קצת וואזלין במקום החתך על מנת לגרום ללחות. דר מה אתה ממליץ לי עוד לעשות על מנת לקבל צלקת מינימלית ככל האפשר זה נורא חשוב לי. תודה מראש.

שלום יעל. חשוב מאד לשמור על ניקיון החתך ואחרי שיהיה סגור היטב ניתן להשתמש במשחה שמקטינה צלקות כדוגמת קלוקוט. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים