שאלה לגבי בני התגבר

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

12/02/2020 | 09:34 | מאת: מירי

שלום בני בן 14 וחצי התנפח לו בפיטמה והיה כאבים לקחתי אותו לרופא היא רשמה מדובר בתופעה רגילה שקשורה לגיל ההתבגרות גניקומסטיה קלה משאל אני בלחץ מה זה

שלום מירי. הדאגה שלך מובנת אבל אין סיבה להיות בלחץ כיוון שהרופאה שבדקה, קרוב לוודאי צודקת. במידה ואכן מדובר בחלק מתהליך ההתבגרות, בימים הקרובים אמורה להופיע נפיחות גם בשד השני. כמובן שעליכם להישאר במעקב כדי לראות שהממצא בשד השמאלי לא ממשיך לגדול, ואם כן לשקול בדיקת הדמיה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים