נגישות
נגישות

עודף עורלה לאחר ברית מילה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

22/05/2019 | 00:28 | מאת: אנונימי

שלום, בני בן 3 חודשים. מעוניין לדעת האם מדובר בעודף עורלה והאם יש צורך בניתוח חוזר. תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב. עודף עורלה בגיל כזה כמעט תמיד לא מהווה בעיה תפקודית ולרוב מצטמצם ונעלם בגיל מספר שנים. יש מקרים נדירים שבהם כן מומלץ תיקון ניתוחי ולכן ממליץ שיבדוק על ידי כירורג ילדים או אורולוג ילדים ורצוי לפני גיל שנה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים