נגישות
נגישות

בקע מפשעתי ושיעול- בן 10 שנים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

07/04/2019 | 10:49 | מאת: נטלי

שלום רב לך שאלה ברשותך, בני בן 10 שנים מועמד לניתוח בקע מפשעתי דו"צ , ברקע ילד אלרגי שמתעטש ומשתעל די הרבה למרות שלוקח טיפול ונמצא במעקב. מנסה להבין 1.האם זה לא מסוכן מאוד שלאחר ניתוח ישתעל/ יתעטש ? 2.האם יכול לגרום לקרע בתפרים הפנימיים של הניתוח או בדבק החיצוני? 3.האם יכול לגרום לנזק ולפגוע בניתוח? חוששת מאוד מאוד אודה ואכבד את תשובתך בכבוד רב נטלי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום נטלי. ילדים רבים שעוברים ניתוחים נוטים להישתעל לאחר הניתוח וזה לרוב לא מסכן את הניתוח. שיהיה לכם כל טוב ובהצלחה.

מנהל פורום כירורגיית ילדים