המשך שאלה לגבי ציסטה בגב לבן 13 וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

01/03/2019 | 09:07 | מאת: לימור

היי זה מה שרשם רופא מומחה כירוגיה פלסטית מצב לאחר זיהום ממוקד בגב משמאל שהחלים היום מלאות קלה ללא גבולות חדים ללא רגישות ביקורת בעוד חודשים אבחנה EPIDERMALCYST שאלתי אים זה יכול להיספג אוו שעושים ניתוח להוציא

שלום רב האבחנה היא רק חשד כל עוד הממצא לא נשלח לבדיקה פתלוגית ולכן האפשרות שייספק בהחלט קיימת ומומלץ להיות במעקב. בברכה

03/03/2019 | 10:17 | מאת: לימור ף

היי האים במצב זה זה יכול להיספג

שלום כן יש מקרים שאחרי זיהום הממצא נעלם.

שלום רב אמנם נדיר אבל יש מקרים שהממצא נספג לאחר זיהום ולכן כדאי לעקוב. במידה ולא יעלם כדאי לשקול הוצאה של הממצא ושליחתו לבדיקה פתלוגית. בברכה

נדיר אבל יכול

מנהל פורום כירורגיית ילדים