שאלה לרופאה לגבי ציסטה בגב

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

25/02/2019 | 14:05 | מאת: מירי

היי בני בן 13 וחצי לפני שבועיים הבן שלי אבחין בנפיחות בגב לקחתי אותו לרופאה היא נתנתה לו משחה אנביוטית ואז אחרי שבוע הנפיחות ירדה ויש נפיחות פנימית לקחתי אותו שוב והרופאה הפנתה אותי לפלסטיקה הוא אמר לחכות עוד חודשים ושזה ציסטה והיא יכולה להיספג האים הציסטה יכולה להיספג ויש מצב שמוצאים אותה האים מזיהום בעור נגרם ציסטה

שלום מירי ציסטה לרוב לא נגרמת מזיהום אבל זיהום יכול לגרום לציסטה קטנה לגדול ואז מאבחנים אותה. אחרי זיהום ציסטה יכולה להיספג ולכן טוב שתהיו במעקב. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים