שאלה לגבי בני בן 13 וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

18/02/2019 | 20:16 | מאת: מירי

היי לפני כמה ימים שאלתי אותך לגבי בני אז ככה היה נפיחות בגב וגם אדום לקחתי אותו לרופאה היא אמרה שזה פרנוקל נתנתה משחה אנביוטית הנפיחות ירדה בחוץ אך יש נפיחות פנימית לקחתי אותו שוב פעם לרופאה היא אמרה שזה פרנוקל אבל בנפיחות לא היה מוגלה רק נפוח והיא מששה את הנפיחות הפנימית היא אמרה שזה התבוסס האים לסמוך אל זה שזה התבוסס

שלום מירי כמובן שבלי לבדוק התשובה שלי מוגבלת אבל זה נשמע הגיוני ובכל מקרה תמשיכו להיות במעקב. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים