שאלה לגבי בני פרנוקל בגב

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

13/02/2019 | 18:44 | מאת: מירי

היי בני בן 13 וחצי ביום שבת הוא הרגיש שנפוח לו בגב הסצכלתי וראיתי אדום ונפוח לקחתי אותו לרופאה היא אמרה שזה פרנוקל אוו אבס אוו אקנה ונתנתה משחה אנביוטית ומיום שבת ירד הנפיחות אבל נשאר הנפיחות הפמנימית ועדיין אני שמה לו את המשחה מתי זה אמור לעבור שנוגעים לו בזה זה עדיין כואב ונפוח פנימי

שלום רב, נראה שהטיפול עוזר אבל לתהליך דלקתי לוקח זמן לעבור, אם משתפר ניתן להמתין אך במידה ויחמיר כדאי להיבדק שוב. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים